KLANT ALERT
GRATIS & SNELLE VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Activiteit

Road

Topo's collectie road loopschoenen is ontstaan uit de overtuiging dat ons lichaam uniek ontworpen is om met gemak en efficiëntie te lopen. Onze wegen, trottoirs en verharde oppervlakken kunnen ons echter soms tegenwerken. Elke gedempte hardloopschoen in deze collectie geeft je toegang tot verschillende niveaus van natuurlijk hardlopen, terwijl ze extra functies bieden om de repetitieve impact en stress van hardlopen op de weg aan te pakken.

Trail

Duurzame, robuuste kenmerken worden gecombineerd met lichtgewicht constructietechnieken. Onze brede 'toe box' biedt de ultieme natuurlijke loopervaring.

Recovery

Wij geloven dat slim herstel essentieel is voor elk trainingsprogramma. Daarom zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van schoenen, zoals onze Topo recovery schoenen, die het lichaam herstellen en nieuwe energie geven tussen trainingen in.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

10% korting op uw volgende aankoop
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrieven en wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.
Je bent er bijna... Bevestig je inschrijving
Gelieve uw e-mail inbox te controleren en uw e-mailadres te bevestigen.