KLANT ALERT
GRATIS VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Recovery // Collectie

Wij geloven dat slim herstel essentieel is voor elk trainingsprogramma. Daarom zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van schoenen, zoals onze Topo recovery schoenen, die het lichaam herstellen en nieuwe energie geven tussen trainingen in.

NIEUW

Rekovr 2

Onze meest functionele herstelschoen tot nu toe! Bevat het Ortholite® 3D Wave Sense-voetbed, een antibacterieel bovenwerk van gemengd wol en een Vibram® buitenzool.

Onze oorspronkelijke recovery schoen krijgt een upgrade met nieuwe en verbeterde eigenschappen. De toevoeging van de Vibram® XS Trek EVO buitenzool zorgt voor meer tractie en duurzaamheid op verschillende ondergronden. De nieuwe bovenconstructie verwijdert de velcro sluiting voor een gemakkelijkere slip-on pasvorm. Het antibacteriële bovenwerk van gemengd wol biedt comfort en is bestand tegen geurtjes. Het Ortholite® 3D Wave Sense-voetbed is ontworpen om zonder sokken te worden gedragen. De herhaalde ribbels van het voetbed stimuleren de zenuwen langs de onderkant van de voet op een lichte manier.

Vibe

Voorzien van het Ortholite® 3D Wave Sense-voetbed en een comfortabele slip-on pasvorm om actieve hersteldagen te maximaliseren.

Met een slip-on pasvorm, is Vibe de perfecte schoen voor actief herstel of casual dagelijks dragen. Het Ortholite® 3D Wave Sense-voetbed helpt het herstelproces doordat de herhaalde ribbels de zenuwen langs de onderkant van de voet licht stimuleren en masseren. Het antibacteriële mesh bovenwerk zorgt voor een ademende en comfortabele pasvorm, waardoor deze herstellende schoenen perfect zijn voor uw actieve herstelactiviteiten, zoals wandelen en naar yoga gaan.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

NIEUWSBRIEVEN
Wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.