KLANT ALERT
GRATIS VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending

Road // Collectie

Topo's collectie road loopschoenen is ontstaan uit de overtuiging dat ons lichaam uniek ontworpen is om met gemak en efficiëntie te lopen. Onze wegen, trottoirs en verharde oppervlakken kunnen ons echter soms tegenwerken. Elke gedempte hardloopschoen in deze collectie geeft je toegang tot verschillende niveaus van natuurlijk hardlopen, terwijl ze extra functies bieden om de repetitieve impact en stress van hardlopen op de weg aan te pakken.

NIEUW

Magnifly 4

Ontdek het ultieme zero drop comfort voor op de weg, nu met een ZipFoam™ tussenzool en een duurzaam gerecycled mesh bovenwerk.

Het bovenwerk, dat veilig en ademend is, heeft een nieuwe look en is nu gemaakt van gerecycled mesh, wat overeenkomt met drie plastic waterflessen van 0,5 liter per paar. We hebben de tussenzool met dubbele densiteit geüpgraded met ZipFoam™ voor betere respons en weerstand tegen compressie. Het antimicrobiële OrthoLite® voetbed biedt extra comfort direct onder de voet. Het verbrede 25 mm platform biedt een soepelere en nog comfortabeler rit. Strategisch geplaatst rubber op de buitenzool biedt weerstand tegen uitglijden en slijtage, precies waar je het nodig hebt.

NEW

ST-4

Maak je lichaam sterker met ST-4, gebouwd om lichte, natuurlijke prestaties te leveren voor in de sportschool of op de weg. Het zero drop 16 mm platform zorgt voor een minimale, flexibele pasvorm voor een optimaal grondgevoel en een natuurlijke voetbeweging.

Het zero drop 16 mm platform zorgt voor een minimale, flexibele pasvorm voor een optimaal grondgevoel en een natuurlijke voetbeweging. Het ademende bovenwerk van mesh houdt de voet koel, terwijl bedrukte overlays en een interne binnenvoering voor extra veiligheid zorgen. De flexibele hielconstructie zorgt voor een natuurlijkere pasvorm en zorgt dat de schoen plat in een sporttas kan worden meegenomen. Een nieuw toegevoegd OrthoLite® voetbed zorgt voor langdurig comfort en is uitstekend bestand tegen geurtjes.

Fli-Lyte 4

Van de stoep naar de sportschool, Fli-Lyte 4 levert lichte veelzijdigheid, waardoor het uw favoriete schoen is voor uw dagelijkse kilometers en workout.

Het slanke nieuwe bovenwerk bestaat uit recycled mesh zonder overlays voor een ademende, lichte, veilige en zowel comfortabele pasvorm. De tussenzool krijgt een upgrade met ZipFoam™, dat meer respons geeft en bestand is tegen compressie na verloop van tijd. Het verbrede platform van 23 x 20 mm zorgt voor een nog soepelere en stabielere rit.

Phantom 2

Onze meest gedempte loopschoen voor op de weg, gemaakt om kilometer na kilometer superieur comfort en respons te bieden.

Phantom 2 is gemaakt om je lange duurlopen, dagelijkse trainingen en herstelloopjes aan te kunnen. Hij levert het comfort van zijn voorganger, nu met nog meer demping en respons. Het overlay-vrije bovenwerk van mesh, gemaakt van 30% gerecycled materiaal, houdt de voet koel en comfortabel. De vernieuwde tussenzool heeft een 3 mm hogere stapelhoogte en een ZipFoam™ middenzool voor een pittig, maar zacht gevoel onder de voet. De externe TPU hiel counter is geïntegreerd met de tussenzool om de voet op zijn plaats te houden voor een veilige en stabiele rit.

Cyclone

Upgrade je run met onze lichte, snelle en responsieve trainer.

De EVA-middenzool heeft een ZipFoam™ kern voor een pittige, responsieve ervaring. De stapelhoogte van 28 x 23 mm zorgt voor een optimale demping op een neutraal platform. Strategisch geplaatst rubber op de buitenzool verbetert de tractie en duurzaamheid. Het ultralichte, naadloze bovenwerk van mesh zorgt voor een luchtige en veilige pasvorm.

Ultrafly 3

De ultieme mix van lichte begeleiding en comfort, met ZipFoam™ en onze bekroonde pasvorm.

Met een externe TPU hiel counter en EVA middenvoet biedt de Ultrafly 3 achtervoet stabiliteit en lichte weerstand. De ZipFoam™ tussenzool met 2 densiteiten zorgt voor meer veerkracht op lange termijn en een hogere rebound in vergelijking met traditioneel EVA. Het mesh bovenwerk zorgt voor een naadloze en ademende pasvorm, terwijl een gevormde foam rand en Ortholite® voetbed extra comfort bieden. De Ultrafly 3 is de perfecte dagelijkse trainer voor wie op zoek is naar een matig gedempte rit met lichte begeleiding door de loopcyclus.

Zephyr

Met een elastomeer stabiliteitsplaat en ZipFoam™ om je door elke kilometer heen te stuwen.

Ren als de wind met Zephyr. In de tussenzool zit een elastomeer stabiliteitsplaat die de voorvoet stabiliseert en de voortstuwing helpt tijdens de plantaire flexie. Een ZipFoam™ kern biedt meer rebound en veerkracht op lange termijn dan traditioneel EVA. Een lichtgewicht, ademend bovenwerk van mesh met bedrukte overlays houdt de voet boven het platform.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

NIEUWSBRIEVEN
Wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.