KLANT ALERT
GRATIS VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Contacteer Ons

Heeft u een vraag of wilt u ons uw feedback geven? We horen graag van u! Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier hieronder.

Kijk op onze FAQ-pagina voor antwoorden op veelgestelde vragen over maten, retourneren/ruilen en hoe u uw Topos schoonmaakt.

Bel Ons:

E-mail Ons:

Volgs Ons Op:

 

Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van productlanceringen en promoties (uw e-mailadres wordt privé gehouden en u kunt zich op elk moment uitschrijven).

Contact Formulier:

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

NIEUWSBRIEVEN
Wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.