KLANT ALERT
GRATIS VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Ons Verhaal

TOPO WERD IN 2013 OPGERICHT DOOR TONY POST, MAAR HET VERHAAL BEGON EIGENLIJK MEER DAN 40 JAAR GELEDEN OP EEN ATLETIEKBAAN IN TULSA, OKLAHOMA.

Geboren en getogen in Colorado, ging Tony naar Tulsa, Oklahoma voor college. Daar kwam hij terecht in de D1 atletiek- en cross country teams, waar hij uiteindelijk aanvoerder van het team werd. Nog belangrijker, Tony werd verliefd op hardlopen.

Met de ambitie om harder te trainen en sneller te worden, verhuisde Tony naar Massachusetts. Daar (aan de noordkust van Boston) begon Tony Post te trainen met een paar toplopers. Jammer genoeg werden zijn doelen vaak gedwarsboomd door blessures, overtraining of slecht passende schoenen. Zoals veel hardlopers ging hij in de schoenenindustrie werken waar hij alles leerde over de fabricage van schoenen.

Na bijna 30 jaar in de industrie wist Tony dat er nog steeds iets ontbrak op de markt - een schoen die hardlopers toegang gaf tot de belangrijke voordelen van natuurlijk hardlopen, terwijl ze een aantal van hun favoriete kenmerken van traditionele hardloopschoenen bleven behouden. Tony was vastbesloten om de beste natuurlijke loopschoenen ter wereld te leveren en begon zijn eigen schoenenbedrijf. Hij lanceerde Topo Athletic, gebaseerd op gezond verstand, eenvoud en comfort, voor hardlopers die op zoek zijn naar een meer natuurlijke loopervaring.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

NIEUWSBRIEVEN
Wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.