KLANT ALERT
GRATIS VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Wie We Zijn

Road

Eigen platform constructies en tussenzool foams zijn geoptimaliseerd voor prestaties met behoud van een meer natuurlijk gevoel.

Trail

Vibram® hoge prestatie buitenzolen voor extra tractie en duurzaamheid.

Recovery

Geribbeld ontwerp om de zenuwrespons in de voet te stimuleren.

Topo bevindt zich op het kruispunt van het natuurlijke en het praktische: waar instinctieve menselijke bewegingen samenkomen met modern comfort en performantie.

Onze gebruikers hebben de voordelen van natuurlijke schoenen persoonlijk ervaren voor zowel prestaties, welzijn als comfort.​

Wij zijn hardlopers, ultramarathonlopers, obstakelrenners, fitnessfanaten en triatleten. Sommigen van ons willen gewoon een gezonde levensstijl en willen een comfortabel paar schoenen die licht zijn en onze tenen niet belemmeren. Het gemeenschappelijke verband is dat de meeste van deze mensen, mensen zoals u, Topo Athletic schoenen hebben ontdekt en niet meer terugkijken.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

NIEUWSBRIEVEN
Wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.