KLANT ALERT
GRATIS & SNELLE VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Vetersluiting opties

Methodes en tips voor het strikken van veters om je te helpen de perfecte pasvorm te vinden.

Hoge bogen

Deze vetersluitingstechniek helpt de schoen extra steun te bieden om te voorkomen dat het comfort door supinatie in de weg zit.

Te strak aan de bovenkant

Deze techniek, ook wel "parallel lacing" of "Lydiard lacing" genoemd, houdt de spanning weg van het bovenlichaam.

Hoge middenvoet

Deze techniek helpt overpronatie te stoppen en de stabiliteit op de baan of het pad te verbeteren.

Platvoeten

Deze vetersluitingstechniek voor platvoeten zorgt ervoor dat de schoen zeer goed om de voet blijft zitten, wat uw ervaring ten goede komt.

Hiel glijdt uit

Houd uw voet op zijn plaats tijdens het bewegen door deze vetersluitingstechniek te gebruiken. Dit zal voorkomen dat uw hiel wegglijdt.

Teenpijn

Creëer meer ruimte in de voorvoet door deze techniek te gebruiken.

Gezwollen voeten

Deze techniek verlicht de spanning van het bovenlichaam voor een comfortabelere rit wanneer uw voeten licht gezwollen zijn van het trainen.

Een te strak gebied

Door deze techniek goed toe te passen, kunt u bepaalde drukpunten gelijkmaken en voetvermoeidheid voorkomen.

Smalle hiel & brede voorvoet

Als je op zoek bent naar meer ruimte en ademend vermogen aan de binnenkant van je schoen, gebruik dan deze speciale vetersluitingstechniek waarmee je de grip gedurende je run kunt veranderen.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

10% korting op uw volgende aankoop
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrieven en wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.
Je bent er bijna... Bevestig je inschrijving
Gelieve uw e-mail inbox te controleren en uw e-mailadres te bevestigen.