KLANT ALERT
GRATIS VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Trail // Collectie

Duurzame, robuuste kenmerken worden gecombineerd met lichtgewicht constructietechnieken. Onze brede 'toe box' biedt de ultieme natuurlijke loopervaring.

NIEUW

Pursuit

Onze eerste gedempte, 'zero drop' trailrunner, gemaakt om vertrouwen te geven op de trails met een comfortabele, duurzame en stevige rit.

Het bovenwerk van strak geweven mesh zorgt voor een uitstekend ademend vermogen en duurzaamheid. Strategisch geplaatste overlays op slijtagegevoelige plekken zorgen ook voor extra duurzaamheid. Het 0-drop, 28 mm platform biedt een volledig neutrale pasvorm van je hiel tot je tenen, wat een natuurlijke looppas stimuleert met voldoende demping. De OrthoLite® Performance binnenzool en ZipFoam™ tussenzool zorgen voor een uiterst comfortabele rit met langdurige veerkracht. De buitenzool is voorzien van Vibram® Megagrip voor een ongekende grip en tractie op elk terrein, terwijl de optimaal geplaatste noppen zorgen dat modder en sneeuw snel loskomen.

Trailventure 2 WP

Bereid je voor om op avontuur te gaan met onze vernieuwde waterdichte wandelschoen, gemaakt om een stevige, veilige en comfortabele pasvorm te bieden.

Een volledig waterdichte eVent® binnenconstructie houdt de voeten droog en comfortabel door water buiten te houden in natte omstandigheden. Het gedempte platform van 33 x 28 mm is voorzien van een externe TPU hiel counter en een ZipFoam™-tussenzool voor een stabiele en comfortabele pasvorm. De Vibram® Megagrip buitenzool levert de ultieme grip op alle ondergronden, ook op nat en glad terrein. Een ESS-rotsplaat over de hele lengte biedt volledige bescherming tegen rotsen en wortels op technische trails. De antibacteriële OrthoLite® binnenzool biedt extra comfort onder de voeten en is bovendien bestand tegen geurtjes.

Runventure 4

Ga de trails op met onze lichte, wendbare en natuurlijke zero drop trail runner.

Onze kenmerkende pasvorm is gecombineerd met een licht gedempt zero drop-platform voor een natuurlijk en flexibel loopgevoel. Dit zorgt voor de optimale balans tussen grondgevoel en comfort onder de voeten. De Vibram® XS Trek EVO buitenzool zorgt voor uitstekende tractie en duurzaamheid op elk terrein. Het bovenwerk krijgt een nieuwe look met gerecycled mesh, voor een ademende, veilige en duurzame pasvorm.

Trailventure 2

De meest comfortabele wandelschoenen zijn zojuist nog beter geworden. Stap in de tweede generatie en ga het pad op. Het avontuur kan beginnen!

Onze nieuwe wandelschoen is licht en comfortabel. De schoen is voorzien van onze kenmerkende ruime toe box met een stevige middenvoet en hiel. Het bovenwerk van duurzaam mesh biedt een ademende pasvorm, terwijl mediale afvoerpoorten ervoor zorgen dat water snel wordt afgevoerd en de schoenen dus snel droog zijn. Het gedempte 33 x 28 mm platform is voorzien van een externe TPU hiel counter en een ZipFoam™ tussenzool voor een stabiele en comfortabele pasvorm. De Vibram® XS Trek EVO buitenzool biedt superieure multi-surface tractie en duurzaamheid op elk terrein.

MT-4

De MT-4 is comfortabel, flexibel en veelzijdig, zodat je rechtstreeks van je voordeur naar het begin van de trail kunt lopen.

Het opnieuw ontworpen veilige en duurzame bovenwerk is voorzien van een gerecyclede mesh, gelijk aan drie 0,5 L waterflessen per paar schoenen. Dankzij de mediale afvoerpoorten kan water snel worden afgevoerd en kan de schoen snel drogen. De tussenzool met dubbele densiteit zorgt voor een zacht gevoel direct onder de voet, met een stevigere respons ten opzichte van de grond. De buitenzool is verbeterd met Vibram® XS Trek voor betere tractie en duurzaamheid op verschillende soorten terrein, met ruim verspreide noppen voor optimale afvoer van modder en sneeuw. MT-4 is nu compatibel met onze Performance Gaiter (apart verkrijgbaar) voor extra bescherming tegen vuil en puin.

Terraventure 3

Ga de trails op met onze beste versie tot nu toe die nog meer bescherming, stevigheid, duurzaamheid en grip biedt.

Een nieuw bovenwerk van gespleten mesh biedt zekerheid bij de hiel en middenvoet, met meer ademend vermogen en duurzaamheid bij de voorvoet. De tussenzool met dubbele densiteit is gecombineerd met een OrthoLite® inlegzool voor een zachte en comfortabele rit onder de voet, met een stevigere respons bij de grond. De buitenzool is verbeterd met Vibram® Megagrip voor ultieme grip op elke ondergrond, zowel nat als droog. De ruim geplaatste noppen zorgen voor een uitstekende afvoer van modder en sneeuw, terwijl de flexibele rotsplaat in de voorvoet bescherming biedt op technische trails.

MTN Racer 2

Trotseer technische trails met de tweede editie van onze lichte, wendbare en robuuste trailrunner, voorzien van ZipFoam™ en Vibram® Megagrip.

MTN Racer 2 heeft een nieuw bovenwerk van mesh met meer ademend vermogen. We hebben een externe TPU hiel counter toegevoegd om de voet stabiel over het platform te houden. De vernieuwde 3-delige tussenzool biedt lichte begeleiding en is nu voorzien van ZipFoam™ voor extra demping onder de voet. De duurzame Vibram® Megagrip buitenzool biedt de ultieme grip op elk oppervlak, nat of droog.

Ultraventure 2

Leg kilometer na kilometer af in alle comfort met de Ultraventure 2.

Het ademende mesh bovenwerk is gecombineerd met een voorgevormde schuimkraag voor een veilige en comfortabele pasvorm. Het 30 x 25 mm platform biedt een zachte rit voor langere kilometers. De 3-delige geïnjecteerde EVA tussenzool zorgt voor lichte geleiding door de loopcyclus, terwijl een externe TPU hiel counter de hiel fixeert voor extra veiligheid. De agressieve Vibram® XS Trek EVO buitenzool met ruim geplaatste noppen levert superieure tractie en duurzaamheid op technische trails.

Ultraventure Pro

Wandel of ren met de ultieme prestatiegerichte hybride. Ultraventure Pro bevat een voorvoet rock plate, Vibram® Megagrip en ZipFoam™.

Ultraventure Pro biedt het comfort van onze bestseller Ultraventure 2 en tilt het naar een hoger niveau om het de ultieme prestatiegerichte hybride te maken, van thru-hiking tot trail running. De 3-delige ZipFoam™ tussenzool is gecombineerd met een extern TPU hiel counter voor lichte begeleiding tijdens de loopcyclus. De Vibram® Megagrip buitenzool biedt de ultieme tractie en grip, vooral op natte en gladde ondergrond. Een ESS-rock plate in de voorvoet biedt extra bescherming op technisch terrein.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

NIEUWSBRIEVEN
Wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.