Officiële website voor Frankrijk & de Benelux!

Veelgestelde vragen

Maat

Neem contact met ons op als u specifieke vragen hebt! Wij kunnen u door ons assortiment leiden en het product vinden dat bij u past. Stuur een e-mail naar info@enduradistri.fr.

De maattabellen op al onze productpagina’s bevatten EU/UK/US/CM-equivalenten. Je kunt de tabellen hier ook raadplegen.

Alle Topos zijn ontworpen met dezelfde kenmerkende pasvorm – stevige ondersteuning voor de hiel en middenvoet in combinatie met een ruime toebox. Maar elk model is ontworpen met een unieke aanpak. Dus van model tot model kunnen ze een iets andere pasvorm en een iets ander gevoel bieden. We raden je aan onze productpagina te raadplegen voor meer informatie over de verschillen tussen onze modellen. Als je meer informatie wilt, stuur dan een e-mail naar info@enduradistri.fr.

De Topos zijn ergonomisch ontworpen. Ze respecteren de natuurlijke vorm van de voet – stevig in de middenvoet en de hiel, met genoeg ruimte voor de tenen om zich op natuurlijke wijze te spreiden. Wij raden u aan uw gebruikelijke sportschoenmaat te kiezen wanneer u de Topos voor het eerst probeert. Als je meer informatie nodig hebt, stuur ons dan een e-mail op info@enduradistri.fr.

Helaas bieden we nog geen brede modellen aan in Frankrijk en de Benelux. Als u meer wilt weten, kunt u een e-mail sturen naar info@enduradistri.fr.

Bestellingen / Retourzendingen / Omruilingen

We weten zeker dat u onze schoenen geweldig zult vinden! Als u echter niet helemaal tevreden bent, bieden wij onze klanten een retourrecht binnen 14 dagen na levering.

De artikelen die worden geretourneerd zijn ongedragen, in originele staat (als nieuw) en met de originele labels/verpakking. Het spreekt voor zich dat klanten artikelen mogen passen (afhankelijk van de hygiënevoorschriften). Retourneren is alleen mogelijk voor producten die gekocht zijn via www.topoathletic.fr & www.topo-athletic.nl.

Ruilen van artikelen is niet mogelijk; wij bieden alleen terugbetalingen in de vorm van shoptegoed of via de oorspronkelijke betalingsmethode.

Bekijk hier ons retour- en terugbetalingsbeleid.

Dit gebeurt zelden, maar het kan zijn dat u een defect product hebt ontvangen. Als u het artikel op topo-athletic.fr of topo-athletic.nl hebt gekocht, stuur dan een e-mail naar info@enduradisrti.fr met de benodigde informatie (bestelnummer, informatie over defecten, foto’s, etc.).

We bieden een standaard verzendservice. Levering is gratis voor bestellingen van meer dan €100.

We leveren alleen in Frankrijk en de Benelux.

Het spijt ons te horen dat uw zending een probleem had tijdens het transport. Neem contact op met onze klantenservice met uw bestelnummer en traceernummer.

Het spijt ons, maar zodra bestellingen op onze website worden geplaatst, worden ze onmiddellijk doorgegeven aan ons magazijnteam om voorbereid en verzonden te worden. Het is daarom niet mogelijk om bestellingen te wijzigen of te annuleren nadat ze zijn bevestigd. Een dringende vraag? Stuur een e-mail naar info@enduradistri.fr.

Algemene vragen

Alle Topo schoenen zijn ontworpen met weinig of geen hoogteverschil tussen hiel en teen. Dit helpt om de last en het gewicht gelijkmatig over de loopcyclus te verdelen, wat resulteert in een natuurlijkere en efficiëntere looppas. Dat betekent niet dat je je manier van hardlopen moet veranderen. Wij geloven echter dat alle hardlopers baat kunnen hebben bij een natuurlijke loopvorm, ongeacht hun schoeisel. Dit betekent hardlopen met een rechte houding, belasting onder uw zwaartepunt en licht leunen op uw enkels.

Onze veganistische modellen bevatten geen latex of dierlijke producten in hun materialen of lijmen.

We bieden waterdichte schoenen, waaronder de Trailventure 2 WP en Terraventure 4 WP.

Niet in de wasmachine wassen of drogen. Verwijder de zolen en veters en gebruik een vochtige spons en milde zeep of afwasmiddel om modder en vuil te verwijderen. Afspoelen met lauw water en aan de lucht laten drogen, uit de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen. Extreme directe hitte kan ervoor zorgen dat bindmiddelen falen of dat materialen hun functionele eigenschappen verliezen.

We hebben momenteel geen vervangende inlegzolen beschikbaar voor Frankrijk en de Benelux. Heeft u interesse? Aarzel niet om ons een e-mail te sturen naar info@enduradistri.fr.

Reseller worden

Als u de eigenaar bent van een gespecialiseerde hardloop-, outdoor- of sportwinkel en het Topo-assortiment graag in uw assortiment wilt opnemen, stuur dan een e-mail met de relevante informatie en de website van de winkel naar info@enduradistri.fr. Een vertegenwoordiger voor uw regio zal contact met u opnemen voor meer informatie.

Topo ambassadeursprogramma

U kunt zich aanmelden om Topo Athletic merkambassadeur te worden. U kunt contact opnemen met het ambassadeursteam op info@enduradistri.fr. Vergeet niet om relevante details op te nemen over uw sportervaring, uw prestaties en uw motivatie om het merk te vertegenwoordigen.

Als u een professionele sporter bent die gepassioneerd is door Topo en in aanmerking wilt komen voor sponsoring, neem dan contact met ons op via info@enduradistri.fr. Vergeet niet om uw wedstrijdprogramma en evenementen voor het jaar bij te voegen!

À nos précieux clients de Topo,

Chez Topo Athletic, nous sommes fiers de vous offrir une expérience client exceptionnelle et des produits haut de gamme. Récemment, nous avons découvert des sites web frauduleux proposant à la vente nos produits. Des plateformes telles que toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, et d’autres utilisent nos photos et notre langage, mais ne vendent pas de produits Topo. Ces sites ne sont en aucun cas affiliés à Topo Athletic, nos revendeurs autorisés ou nos distributeurs internationaux.

En France et au Benelux, nos produits sont exclusivement disponibles sur topoathletic.fr, topo-athletic.nl ou chez nos revendeurs agréés répertoriés dans notre localisateur de revendeurs.

Pour toute question ou information supplémentaire, contactez notre service clientèle à info@enduradistri.fr ou au +33 7 79 69 10 74.

Merci pour votre fidélité et votre soutien,

L’équipe Topo Athletic

Newsletters
Inscrivez-vous à notre newsletter pour être informé en avant-première des nouveaux produits, des offres spéciales et bien plus encore

Aan onze gewaardeerde Topo-klanten,

Bij Topo Athletic zijn we er trots op dat we je een uitzonderlijke klantervaring en producten van topkwaliteit kunnen bieden. Onlangs ontdekten we frauduleuze websites die onze producten te koop aanboden. Platforms zoals toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com en anderen gebruiken onze foto’s en taal, maar verkopen geen Topo-producten. Deze sites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde resellers of onze internationale distributeurs.

In Frankrijk en de Benelux zijn onze producten uitsluitend verkrijgbaar via topoathletic.fr, topo-athletic.nl of onze erkende dealers die vermeld staan in onze dealer locator.

Als u vragen hebt of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice op info@enduradistri.fr of op +33 7 79 69 10 74.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic team

Nieuwsbrieven
Meld u aan voor onze nieuwsbrief om als eerste te horen over nieuwe producten, speciale aanbiedingen en nog veel meer.