KLANT ALERT
GRATIS & SNELLE VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Onze oprichter & CEO Tony Post

Tony Post werd verliefd op hardlopen toen hij in Tulsa, Oklahoma (VS) ging studeren en zich aansloot bij de loopteams van zijn school. Na zijn studie verhuisde Tony naar Massachusetts om competitief te gaan hardlopen, met de ambitie om harder te trainen en sneller te worden. Zoals veel lopers werden zijn doelen echter vaak tegengewerkt door blessures, overtraining of slecht passende schoenen.

Tony zette zijn passie om in een carrière en begon te werken in de schoenenindustrie, waar hij alles leerde over het maken van kwaliteitsschoenen. Na bijna 30 jaar in de industrie wist Tony dat er nog steeds iets ontbrak op de markt – een schoen waarmee hardlopers de voordelen van natuurlijk hardlopen kunnen benutten, terwijl ze hun favoriete eigenschappen van traditionele hardloopschoenen blijven behouden.

In 2013

Tony en een klein team lanceerden Topo Athletic, met als doel om mensen niet alleen te helpen bewegen voor een gezonde en gelukkige levensstijl, maar ook om hen efficiënter te laten bewegen dan ooit tevoren.

Na bijna tien jaar, heeft Topo Athletic een exponentiële groei gezien, met meer en meer mensen die het Topo verschil in hardlopen, wandelen en hiking waarderen. Wij maken schoenen voor elk type persoon: van beginnende hardlopers, tot enthousiaste avonturiers, tot serieuze marathon deelnemers.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

10% korting op uw volgende aankoop
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrieven en wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.
Je bent er bijna... Bevestig je inschrijving
Gelieve uw e-mail inbox te controleren en uw e-mailadres te bevestigen.