Officiële website voor Frankrijk & de Benelux!

Betalings- en verzendbeleid

Betalings- en verzendbeleid voor de Topo Athletic online shop (Frankrijk & Benelux).

Laatst bijgewerkt op: 30/11/2023

Dit betalings- en verzendbeleid regelt de betaling en verzending voor de Topo Athletic (Frankrijk & Benelux) online shop (“wij”, “ons” of “onze”) en is ontworpen om te voldoen aan de Europese wetgeving, waaronder de General Data Protection Regulation (GDPR). Door een aankoop te doen in onze online winkel, accepteert u de voorwaarden en bepalingen die in dit beleid worden beschreven. Als u het niet eens bent met dit beleid, maak dan geen gebruik van onze online shop.

1. Betaling
1.1. Betaalmethoden

We accepteren de volgende betaalmethoden voor aankopen in onze online winkel:

  • Creditcards en bankpassen: We accepteren alle belangrijke creditcards en bankpassen, zoals Visa, MasterCard en American Express.
  • PayPal: We bieden PayPal aan als betalingsoptie.
1.2. Betalingsverwerking

Alle betalingen worden veilig verwerkt met erkende betalingsverwerkers. Je betalingsgegevens worden behandeld in overeenstemming met ons privacybeleid. We slaan je betalingsgegevens niet op onze servers op.

1.3. Valuta

Alle prijzen in onze online shop zijn in de lokale valuta van de gekozen afleverbestemming. Als u een betaalmethode gebruikt die in een andere valuta is uitgedrukt, bent u aansprakelijk voor eventuele kosten voor het omrekenen van valuta.

2. Levering
2.1. Verzendlocaties

We bieden verzendservices naar bepaalde bestemmingen, waaronder Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg. Houd er rekening mee dat onze verzendopties en -tarieven kunnen variëren, afhankelijk van de bestemming.

2.2. Verzendtarieven

De verzendkosten worden berekend op basis van de bestemming van de zending, de verzendmethode en het gewicht of de afmetingen van de producten in je bestelling. De verzendkosten worden aangegeven tijdens het afrekenproces en je hebt de mogelijkheid om ze te controleren en te bevestigen voordat je je aankoop afrondt. Bovendien zijn de verzendkosten gratis voor bestellingen van 100 euro of meer.

2.3. Verzendmethoden

We bieden verschillende verzendmethoden, waaronder standaard- en expresopties. De beschikbaarheid van specifieke methoden kan afhangen van je verzendbestemming.

2.4. Levertijden

Levertijden zijn schattingen en kunnen variëren afhankelijk van de bestemming, verzendmethode en andere factoren. De levertijd is over het algemeen 2 tot 15 werkdagen vanaf de validatie van je bestelling.

2.5. Follow-up

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de verzending met een trackingnummer, zodat je de status en locatie van je zending kunt volgen. Je kunt ook de volginformatie van je bestelling bekijken in je account.

2.6. Douane en invoerrechten

Bij internationale zendingen kun je te maken krijgen met douanerechten, belastingen en heffingen die worden opgelegd door de douaneautoriteiten in je land. Jij bent verantwoordelijk voor deze kosten en we raden je aan om bij je plaatselijke douanekantoor na te vragen welke kosten van toepassing zijn. Ons magazijn bevindt zich in Frankrijk.

3. Retourneren en terugbetalen

Raadpleeg ons retour- en restitutiebeleid voor meer informatie over het retourneren en terugbetalen van producten.

4. Neem contact met ons op

Als je vragen, opmerkingen of verzoeken hebt met betrekking tot ons betalings- en verzendbeleid, kun je contact met ons opnemen via :

ENDURADISTRI SARL
215 Route de Garonne
47270 Saint-Jean-de-Thurac
Frankrijk

info@enduradistri.fr
+33 7 79 69 10 74

Laatst bijgewerkt op: 30/11/2023

Door een aankoop te doen in onze online winkel, bevestig je dat je dit betalings- en verzendbeleid hebt gelezen en begrepen en dat je de algemene voorwaarden accepteert.

À nos précieux clients de Topo,

Chez Topo Athletic, nous sommes fiers de vous offrir une expérience client exceptionnelle et des produits haut de gamme. Récemment, nous avons découvert des sites web frauduleux proposant à la vente nos produits. Des plateformes telles que toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, et d’autres utilisent nos photos et notre langage, mais ne vendent pas de produits Topo. Ces sites ne sont en aucun cas affiliés à Topo Athletic, nos revendeurs autorisés ou nos distributeurs internationaux.

En France et au Benelux, nos produits sont exclusivement disponibles sur topoathletic.fr, topo-athletic.nl ou chez nos revendeurs agréés répertoriés dans notre localisateur de revendeurs.

Pour toute question ou information supplémentaire, contactez notre service clientèle à info@enduradistri.fr ou au +33 7 79 69 10 74.

Merci pour votre fidélité et votre soutien,

L’équipe Topo Athletic

Newsletters
Inscrivez-vous à notre newsletter pour être informé en avant-première des nouveaux produits, des offres spéciales et bien plus encore

Aan onze gewaardeerde Topo-klanten,

Bij Topo Athletic zijn we er trots op dat we je een uitzonderlijke klantervaring en producten van topkwaliteit kunnen bieden. Onlangs ontdekten we frauduleuze websites die onze producten te koop aanboden. Platforms zoals toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com en anderen gebruiken onze foto’s en taal, maar verkopen geen Topo-producten. Deze sites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde resellers of onze internationale distributeurs.

In Frankrijk en de Benelux zijn onze producten uitsluitend verkrijgbaar via topoathletic.fr, topo-athletic.nl of onze erkende dealers die vermeld staan in onze dealer locator.

Als u vragen hebt of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice op info@enduradistri.fr of op +33 7 79 69 10 74.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic team

Nieuwsbrieven
Meld u aan voor onze nieuwsbrief om als eerste te horen over nieuwe producten, speciale aanbiedingen en nog veel meer.