KLANT ALERT
GRATIS & SNELLE VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Onze Partners

Bij Topo Athletic staan milieubehoud, samenleving, gelijkheid en goedhartigheid centraal. Deze waarden worden ook weerspiegeld in de geselecteerde organisaties en merken waarmee we samenwerken.

Pleit voor de bescherming van de openbare gronden van Noord-Amerika. Topo doneert jaarlijks aan deze organisatie, waaronder een deel van onze Earth Day-verkoop.

Diversiteit en integratie op de werkvloer vooruithelpen, één CEO belofte per keer.

Helpt daklozen hun onafhankelijkheid terug te krijgen door middel van werkaanbiedingen en hardlopen. Topo doneerde 500+ paar schoenen aan de lokale afdeling in Boston in 2020.

Voorziet outdoor merken van de nodige begeleiding, training en hulpmiddelen om de beste praktijken in Workplace DEI te kunnen implementeren.

Bewegingsdeskundigen die het ACU-Running programma van Topo hebben ontworpen; gratis aangeboden aan hardlopers die hun conditie willen verbeteren door middel van kracht- en bewegingsoefeningen.

Apparaat ontworpen door Dr. Ray McClanahan, DPM, om de natuurlijke teenafstand en voetbeweging te herstellen. Topo staat op de lijst van goedgekeurde schoenen voor een goede voet.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@enduradistri.fr.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrieven en wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.
Je bent er bijna... Bevestig je inschrijving
Gelieve uw e-mail inbox te controleren en uw e-mailadres te bevestigen.