KLANT ALERT
GRATIS & SNELLE VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Premium Componenten

Wij zijn er trots op om samen te werken met de beste onderdelenmerken in de industrie om producten met hoge kwaliteit te leveren die aan onze eisen voldoen. Dit allemaal om u een natuurlijke pasvorm, comfort, duurzaamheid en performantie te bieden.

Vibram

Vibram® is 's werelds leidende fabrikant van high-performance buitenzolen die bekend staan om hun onovertroffen grip, tractie en duurzaamheid.

Vibram outsole
Ortholite

Performance Binnenzool

OrthoLite's® geavanceerde en gepatenteerde formule van polyurethaan levert een combinatie van demping, elasticiteit en weerstand tegen bacteriën voor verbeterd comfort en bescherming tegen geurtjes.

3D WAVE SENSE BINNENZOOL

Topo's 3D Wave Sense inlegzool, mogelijk gemaakt door OrthoLite®, heeft een gestructureerde demping met golfpatroon die zorgt voor een uitstekend masserend comfort.

Ortholite insole
eVent fabrics

De originele luchtdoorlatende waterdichte schoentechnologie. DVdry footwear voldoet aan de vraag wanneer all-weather bescherming nodig is. Hun gepatenteerde Direct Venting-technologie (DV) maakt gebruik van miljarden microscopisch kleine poriën om de waterdamp (zweet) in je schoenen onmiddellijk te laten ontsnappen wanneer je aan het sporten bent. De DVdry-technologie wordt geproduceerd met behulp van afdichtingstechnieken en is ideaal voor ruige, veeleisende omgevingen.

eVent fabrics explained

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

10% korting op uw volgende aankoop
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrieven en wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.
Je bent er bijna... Bevestig je inschrijving
Gelieve uw e-mail inbox te controleren en uw e-mailadres te bevestigen.