Officiële website voor Frankrijk & de Benelux!

Retour- en terugbetalingsbeleid

Retour- en terugbetalingsbeleid voor de Topo Athletic online shop (Frankrijk & Benelux).

Laatst bijgewerkt op: 30/11/2023

Dit retour- en terugbetalingsbeleid is van toepassing op aankopen in de Topo Athletic (Frankrijk & Benelux) online winkel (“wij”, “ons” of “onze”) en is ontworpen om te voldoen aan de Europese wetgeving, waaronder de General Data Protection Regulation (GDPR). Door een aankoop te doen in onze online winkel, accepteert u de voorwaarden en bepalingen die in dit beleid worden beschreven. Als u het niet eens bent met dit beleid, maak dan geen gebruik van onze online shop.

1. Geeft
1.1. In aanmerking komende producten

We accepteren retourzendingen van producten die aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Het product is in originele staat en is niet gebruikt.
 • Zodra de retouraanvraag is bevestigd, moeten klanten het product binnen 14 dagen retourneren.
 • Het product gaat vergezeld van een geldig aankoopbewijs, zoals een kassabon of orderbevestiging.
1.2. Niet-retourneerbare producten

We accepteren geen retourzendingen voor de volgende producten:

 • Producten die na levering zijn gebruikt, gewassen of beschadigd.
 • Gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten, inclusief gegraveerde artikelen.
 • Producten die op de productpagina zijn gemarkeerd als niet-retourneerbaar.

Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden vergoed:

 • Verzendkosten worden niet vergoed.
 • Aankopen bij andere verkopers of websites kunnen niet worden geretourneerd via Topo Athletic. Neem voor hulp bij deze aankopen contact op met de oorspronkelijke verkoper.
1.3. Procedure retourneren

Volg de onderstaande stappen om een retourzending te maken:

 • Begin je retourprocedure door binnen 14 dagen na levering het retourformulier op onze website in te vullen om een retourautorisatie aan te vragen.
 • Zodra toestemming is verkregen, ontvangt u instructies voor het retourneren van het product, inclusief het retouradres.
 • Retourneer het product binnen 14 dagen na ontvangst van de retourautorisatie en zorg ervoor dat het in de originele verpakking zit, met alle accessoires en documentatie erbij.
 • We raden je aan een getraceerde verzendmethode te gebruiken om er zeker van te zijn dat je retourzending wordt ontvangen.
1.4. Retourkosten

U bent verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de goederen, tenzij de retour te wijten is aan een fout of vergissing van onze kant. In dat geval krijg je van ons een voorgefrankeerd retouretiket.

2. Terugbetalingen
2.1. Terugbetalingen verwerken

Na ontvangst en controle van het geretourneerde product bieden we standaard restitutie in de vorm van shoptegoed. Klanten hebben echter ook de mogelijkheid om hun geld terug te krijgen volgens de oorspronkelijke betaalmethode die voor de aankoop is gebruikt.

2.2. Terugbetalingsperiode

Restitutie vindt plaats binnen 10 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product. De terugbetaalperiode kan variëren afhankelijk van je betaalmethode en financiële instelling.

2.3. Ruilingen

We bieden geen ruilingen aan. Als je een product wilt ruilen voor een ander, volg dan de retourprocedure en plaats een nieuwe bestelling voor het gewenste product.

4. Neem contact met ons op

Als je vragen, twijfels of verzoeken hebt met betrekking tot ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

ENDURADISTRI SARL
215 Route de Garonne
47270 Saint-Jean-de-Thurac
Frankrijk

info@enduradistri.fr
+33 7 79 69 10 74

Laatst bijgewerkt op: 30/11/2023

Door een aankoop te doen in onze online winkel, bevestig je dat je dit retour- en terugebtalingsbeleid hebt gelezen en begrepen en dat je de voorwaarden accepteert.

À nos précieux clients de Topo,

Chez Topo Athletic, nous sommes fiers de vous offrir une expérience client exceptionnelle et des produits haut de gamme. Récemment, nous avons découvert des sites web frauduleux proposant à la vente nos produits. Des plateformes telles que toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, et d’autres utilisent nos photos et notre langage, mais ne vendent pas de produits Topo. Ces sites ne sont en aucun cas affiliés à Topo Athletic, nos revendeurs autorisés ou nos distributeurs internationaux.

En France et au Benelux, nos produits sont exclusivement disponibles sur topoathletic.fr, topo-athletic.nl ou chez nos revendeurs agréés répertoriés dans notre localisateur de revendeurs.

Pour toute question ou information supplémentaire, contactez notre service clientèle à info@enduradistri.fr ou au +33 7 79 69 10 74.

Merci pour votre fidélité et votre soutien,

L’équipe Topo Athletic

Newsletters
Inscrivez-vous à notre newsletter pour être informé en avant-première des nouveaux produits, des offres spéciales et bien plus encore

Aan onze gewaardeerde Topo-klanten,

Bij Topo Athletic zijn we er trots op dat we je een uitzonderlijke klantervaring en producten van topkwaliteit kunnen bieden. Onlangs ontdekten we frauduleuze websites die onze producten te koop aanboden. Platforms zoals toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com en anderen gebruiken onze foto’s en taal, maar verkopen geen Topo-producten. Deze sites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde resellers of onze internationale distributeurs.

In Frankrijk en de Benelux zijn onze producten uitsluitend verkrijgbaar via topoathletic.fr, topo-athletic.nl of onze erkende dealers die vermeld staan in onze dealer locator.

Als u vragen hebt of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice op info@enduradistri.fr of op +33 7 79 69 10 74.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic team

Nieuwsbrieven
Meld u aan voor onze nieuwsbrief om als eerste te horen over nieuwe producten, speciale aanbiedingen en nog veel meer.