KLANT ALERT
GRATIS & SNELLE VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

Wij streven naar kwaliteit, zowel in ons product als in onze dagelijkse handelingen die een impact hebben op onze wereld. Wij zijn toegewijd aan het creëren van positieve verandering op zinvolle manieren voor zowel ons milieu, onze gemeenschappen als onze werknemers.

Vandaag is ons bedrijf nog steeds relatief klein, maar dat belemmert ons niet om elke dag positieve veranderingen teweeg te brengen, op kleine maar betekenisvolle manieren:

Preservatie

Topo werd al vroeg lid van The Conservation Alliance en elk jaar doneren we een deel van onze omzet op Earth Day aan de organisatie. TCA neemt initiatief voor het beschermen van wilde dieren en natuurgebieden. TCA helpt ook bedrijven als wij om geïnformeerd te blijven en betrokken te blijven bij de bescherming van natuurgebieden.

Onze producten zijn eenvoudig en dat is met opzet. Minder materialen en minder productiestappen resulteren in natuurlijker aanvoelende schoenen en dat heeft een kleinere impact op ons milieu. We voegen geen kenmerken toe tenzij ze 100% noodzakelijk zijn.

We trachten een impact te hebben door middel van verantwoorde kantoorpraktijken: zoals bijna geen papier meer gebruiken, niet-chemische zeep en schoonmaakmiddelen gebruiken, afval verminderen door alle producten en verpakkingsmateriaal te recycleren enzovoort.

Community

De beste manier om verbonden te blijven met de wereld is aanwezig en betrokken te blijven bij onze lokale gemeenschap.

Of we nu schoenen doneren aan Back on My Feet of opkomen tegen onrecht en ongelijkheid door samen te werken met In Solidarity en Camber Outdoors, Topo en onze medewerkers zijn actief betrokken bij het zijn van een positieve aanwezigheid op nationaal niveau en binnen onze lokale gemeenschap.

Goedhartigheid

Wij respecteren de waarden van onze teamleden, van onze corporate medewerkers, tot onze productie- en retailpartners. Ieders inbreng wordt gewaardeerd en overwogen, en er is geen taak te klein voor een ieder van ons hier bij Topo HQ. Het is dankzij elk van deze teamleden dat ons bedrijf blijft groeien en slagen.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

10% korting op uw volgende aankoop
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrieven en wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.
Je bent er bijna... Bevestig je inschrijving
Gelieve uw e-mail inbox te controleren en uw e-mailadres te bevestigen.