KLANT ALERT
GRATIS & SNELLE VERZENDING
Topo Athletic Logo
Gratis Verzending
FR
|
NL

FAQ

SIZING

Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij kunnen u helpen ons productaanbod te bekijken en iets te vinden dat het beste bij u past. Bel ons op +32 476 23 06 17 of e-mail ons op info@next-feat.com.

Ja! De maattabellen zijn te vinden op onze productpagina’s.

Alle Topos zijn ontworpen met dezelfde kenmerkende pasvorm – stevig bij de hiel & middenvoet en een ruime ‘toe box’. Elk product is ontworpen met een unieke functie in het achterhoofd, en kan daarom een andere pasvorm en gevoel bieden. We raden u aan de verschillende specificaties van elk product goed te bekijken. Als u meer informatie nodig hebt aarzel dan niet om onze klantendienst te bellen op +32 476 23 06 17.

Topos zijn ergonomisch ontworpen om de natuurlijke vorm van de voet te volgen – stevig bij de middenvoet en hiel, met veel ruimte bij de voorvoet om de tenen te kunnen spreiden. Topos vallen normaal qua maat en wij raden u aan om uw gebruikelijke sportschoenmaat te nemen als u Topos voor de eerste keer uitprobeert.

Wij produceren momenteel geen modellen in meerdere breedtematen, maar we houden van de interesse! We hopen ons aanbod in de toekomst uit te breiden. Voorlopig hebben al onze damesschoenen een D-breedte bij de voorvoet en een B-breedte bij de middenvoet en hiel. Onze herenschoenen hebben een E/EE-breedte bij de voorvoet en een D-breedte bij de middenvoet en hiel.

BESTELLINGEN / RETOUREN / OMRUILINGEN

U kunt uw bestelling tot en met 14 dagen na aankoop gratis retourneren. Bekijk hier ons retourbeleid of stuur een e-mail naar info@next-feat.com voor meer info.

Het gebeurt niet vaak, maar zo nu en dan vindt een slecht paar schoenen zijn weg naar u, onze consument. Stuur een e-mail naar info@next-feat.com.

Momenteel bieden wij gratis verzending naar Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg.

Wij verzenden enkel naar Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg.

Het spijt ons te horen dat er een probleem is geweest met uw bestelling. Neem contact op met onze Klantenservice en geef ons uw ordernummer en trackingnummer. Zodra de zending in handen van de bezorger is, hebben wij geen controle meer over de zending. Wij zullen de zending echter rechtstreeks bij de bezorger traceren en zo goed mogelijk met u samenwerken om de situatie op te lossen.

ALGEMENE VRAAG

Iedereen die Topo Athletic heeft uitgeprobeerd, weet dat onze schoenen de natuurlijke vorm van de voet volgen: veel ruimte voor de tenen om te kunnen spreiden en een veilige middenvoet en hiel. Als je extra aanpassingen aan de pasvorm nodig hebt, kun je de veters aanpassen aan jouw unieke type voet. Bekijk hier onze aanbevolen vetersluitingopties!

Alle Topo-modellen zijn ontworpen met weinig of zelfs geen drop. Wij geloven dat dit de juiste gewichtsverdeling en belasting tijdens de loopcyclus stimuleert, wat resulteert in een natuurlijkere, efficiëntere looppas. Dit betekent niet dat je je manier van lopen moet veranderen. Wij geloven echter dat alle lopers baat kunnen hebben bij een natuurlijke loopstijl, ongeacht de schoenen. Dit betekent: lopen op een manier die een hoge lichaamshouding benadrukt, met belasting onder je zwaartepunt, en licht leunen bij de enkels.

Wij gebruiken geen latex of dierlijke producten als materialen of kleefstoffen voor onze Veganistische modellen. De Rekovr is ons enige niet Vegan model, gemaakt van een ethisch verkregen wol/poly mengsel.

Wij bieden op dit moment één waterdichte schoen aan. De Trailventure WP is een waterdichte schoen gemaakt met eVent-materialen. Alle andere Topos zijn ontworpen om licht en ademend te zijn, met behulp van luchtige materialen die niet waterdicht zijn.

Niet in de machine wassen of drogen. Verwijder de binnenzolen en veters en gebruik een vochtige spons en milde zeep of wasmiddel om modder en vuil te verwijderen. Spoel af met warm water en laat ze drogen, uit de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen. Extreme, directe hitte kan ervoor zorgen dat hechtmiddelen niet meer werken of dat materialen hun functionele eigenschappen verliezen.

Stuur een e-mail naar info@next-feat.com met uw schoenmaat. We zullen onze beperkte voorraad controleren en ons best doen om u te helpen.

RESELLER WORDEN

Als u eigenaar bent van een hardloop-, outdoor-, sportartikelen- of schoenspeciaalzaak en geïnteresseerd bent in het verkopen van de Topo-lijn, stuur dan een e-mail met relevante informatie en de website van uw winkel naar info@next-feat.com. Een vertegenwoordiger in uw regio zal vervolgens contact met u opnemen voor meer informatie.

TOPO AMBASSADEUR PROGRAMMA

Dat doen we zeker! Ons ambassadeursprogramma loopt gedurende het kalenderjaar, waarbij aan het begin van het jaar nieuwe ambassadeurs worden geselecteerd.

We aanvaarden nieuwe ambassadeurs bij het begin van elk kalenderjaar. We hebben ook een formulier waarmee kandidaten hun interesse in het programma aan ons kenbaar kunnen maken. We zullen het hele jaar door kandidaten benaderen met updates over open posities! Stuur een e-mail naar info@next-feat.com voor meer informatie.

Iedereen die fan is van Topo Athletic kan zich kandidaat stellen als ambassadeur. Je hoeft geen elite of professionele atleet te zijn om je kandidaat te stellen. We zijn gewoon op zoek naar atleten die zich kunnen vinden in onze bedrijfsmissie, die onze schoenen regelmatig gebruiken als onderdeel van hun gezonde en actieve levensstijl en die hun positieve Topo-ervaringen graag willen delen met hun omgeving.

Topo Athletic heeft de eer en het voorrecht gehad om in 2017 onze eerste professionele atleten aan te melden. Als u een professionele atleet bent met een passie voor Topo schoenen en in aanmerking wilt komen voor een sponsoring, stuur ons dan een berichtje waarin u zichzelf voorstelt aan info@next-feat.com.

Aan onze gewaardeerde Topo klanten,

Bij Topo Athletic zijn we trots op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en eersteklas producten. Onlangs hebben we opgemerkt dat er frauduleuze websites onze producten te koop aanbieden. We zijn op de hoogte gebracht van sites als topoathleticfrance.com, toposhoessale.com, toposhoescanda.com, topoathleticitalia.com, en verschillende andere. Ondanks het digitaal kopiëren van onze fotografie en taal op hun sites, verkopen deze sites geen Topo producten. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met Topo Athletic, onze geautoriseerde retailers, of internationale distributeurs.

Voor klanten in Frankrijk, België, Nederland of Luxemburg worden onze producten uitsluitend verkocht via TOPOATHLETIC.FRTOPO-ATHLETIC.NL of via erkende dealers die vermeld staan in onze Dealer Locator, die u kunt vinden op onze startpagina.

Indien u niet zeker bent of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op info@next-feat.com.

Bedankt voor uw loyaliteit en steun,

Het Topo Athletic Team Frankrijk & Benelux

10% korting op uw volgende aankoop
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrieven en wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, speciale promoties, voorraad meldingen en meer.
Je bent er bijna... Bevestig je inschrijving
Gelieve uw e-mail inbox te controleren en uw e-mailadres te bevestigen.